Yksilöllistä palvelua parvekkeellesi – huolto ja korjaus kokeneella kädellä

Kun kyseessä on parveke- tai terassilasien kunnon palauttaminen parhaimmilleen, tässä on sinulle ala ammattilaine!

Pienet huolto- ja korjaustarpeet tai suuremmat projektit, meillä on kokemusta ja taitoa hoitaa homma maaliin.

Laitetaan lasitus kuntoon ›

Parvekelasien huolto Tampereelta Helsinkiin

Parveke- ja Terassilasihuolto MH Oy palvelee parveke- ja terassilasien huollossa ja korjauksissa ympäri vuoden Tampereelta koko Pirkanmaa alueelle, Helsingistä koko Etelä-Suomeen. Siispä kyllä, todennäköisesti myös sinun parvekkeesi tai terassisi kuuluu toiminta-alueeseemme!

Kokemukseni parvekelasialalta on mittava, yli 20 vuotta, joten voimme varmasti sanoa, että palvelumme on huippuluokkaa. Olemme ylpeitä siitä, että olemme huoltaneet ja korjanneet yli 15 000 parvekelasitusta. Tämä ei ole meille vain numero, vaan se kertoo tarinaa tyytyväisistä asiakkaista ja siitä, että tätä työtä tehdään pieteetetillä. 

Palvelemme kaikenkokoisia asiakkaita, niin talonyhtiöitä kuin yksityisiä kotitalouksia. Riippumatta siitä, onko kyseessä yksittäinen parveke kodissasi vai koko taloyhtiön parvekelasien huolto, me hoidamme homman  joustavasti valmiiksi.

Huollamme kaikki terassi- ja parvekelasit, oli kyseessä sitten mikä merkki tai malli tahansa. 

Muista myös, että parvekelasien huollosta voit hakea kotitalousvähennystä!

Ota meihin yhteyttä ja huollata parvekelasisi taas toimiviksi ja turvallisiksi! 

Tilaa tai tiedustele ›

Milloin on parvekelasien huollon paikka?

Parvekelasien huolto kannattaa tehdä noin viiden vuoden päästä ensiasennuksesta ja sen jälkeen säännöllisesti ammattilaisen toimesta.

Mitä voin tehdä itse?

Kun huolehdit parvekelasiesi säännöllisestä kunnossapidosta, varmistat myös niiden turvallisuuden sekä toimivuuden pitkällä aikavälillä. Voit itse tehdä osuutesi pesemällä lasit ja puhdistamalla kiskot pari kertaa vuodessa. Mikäli kaipaat perusteellisempaa, ammattilaisen suorittama ennakoivaa huoltoa, ota meihin yhteyttä! 

Miksi lasit pitää huoltaa?

Kiskoissa voi ajan saatossa tapahtua pientä liikettä ja löystymistä, mikä saattaa johtaa jopa lasien irtoamiseen. Ennakoivalla huollolla parvekelasiesi toimivat moitteettomasti pidempään ja ongelmat huomataan ennen kuin vaaditaan mittavampia toimenpiteitä.

Miksi valita meidät?

Me olemme se yritys, joka tarjoaa joustavaa palvelua juuri sinun aikataulujesi mukaisesti. Meillä on erinomaiset suhteet lasien valmistajiin, mikä tarkoittaa, että uudet lasit saapuvat nopeasti ja kohtuullisin kustannuksin. Parvekelasituksien kunnossapitovastuu saattaa kuulua myös taloyhtiölle, ja tällöin on kustannustehokasta kuntotarkistaa ja/tai huoltaa koko talon parvekkeet samalla kertaa.

Ota yhteyttä ›

Referenssit

Meriusva 1 Espoo. As Oy Espoon Reimantorni. Huollettuja parvekkeita 79 kpl. 

Rykmentinkatu 12 & Rykmentinkatu 18 Lahti. Perushuolto Lumon 5 lasitukset 54 kpl. 

 

 

 

Olipa kyseessä koko taloyhtiön parvekelasien huolto tai omakotitalon terassilasien korjaus, me voimme varmasti auttaa!

Ota yhteyttä ›

Soita