20+ vuotta,

15 000 henkilökohtaisesti 

huollettua parvekelasitusta! 

Parveke- ja terassilasihuolto MH Oy on vuonna 2018 perustettu yritys, joka on keskittynyt parveke- ja terassilasien huoltopalveluihin.

Kokemusta alalta kertynyt jo ennen 2000-luvun vaihdetta alan markkinajohtajien kanssa työskennellessä sekä 2011 perustetun toiminimen kautta.

Yrittäjä Mika hoitaa kaikki huollot itse henkilökohtaisesti, joten laatu on taattua! 

 

Kertokaahan lisää! › Ota suoraan yhteyttä ›

Parvekelasitus kuntoon koko eteläisen Suomen alueella

Parveke- ja terassilasihuolto MH Oy laittaa parvekelasit uuteen uskoon koko Pirkanmaan ja Etelä-Suomen alueella. Olemme parveke- ja terassilasitushuollon konkareita, ja meidän ammattitaitoomme voit luottaa sataprosenttisesti.

Alun perin aloitimme parvekelasien asennuksella, nykyisin olemme erikoistuneet niiden huoltoon ja korjaukseen. Tiedämme markkinoiden jokaisen parvekelasimallin salat ja olemme valmiina huoltamaan niitä kaikkia.

Olemme 20 toimintavuotemme aikana ehtineet olla apuna lukuisille yksityisille ja yrityksille heidän lasitusprojekteissaan. Saapuessamme kohteeseen meillä on jo mielessämme tarkka suunnitelma, mikä tekee työstämme tehokkaampaa ja sinulle edullisempaa.

Olipa kyseessä koko taloyhtiön parvekelasien huolto tai omakotitalon terassin korjaus, me voimme varmasti auttaa! 

Ota meihin yhteyttä ›

Miksi parvekelasien huolto on tärkeää?

Parvekelaseja, kuten mitä tahansa rakennelmaa, tulee huoltaa säännöllisesti, jotta ne pysyvät kunnossa eikä ikäviä yllätyksiä pääse sattumaan. Parveke- tai terassilasi ei tietenkään saa vuotaa, ja lasien tulee avautua tarvittaessa sujuvasti. 

Vuosien saatossa talon rakenteet elävät ja lasitukset saattavat elää niiden mukana sekä muuttaa lasituksien säätöjä, aiheuttaen toimintaongelmia. Siksi ammattilaisten tulisi tehdä tarkistus- ja huoltokäynti säännöllisesti. 

Pääsemme pikaisesti apuun myös hätätilanteessa!

Mutta entä ne yllättävät hetket, kun parvekelasitus kaipaa pikaista pelastusta? Silloin tarvitaan nopeaa reagointia ja tarkkoja korjaustoimenpiteitä.

Älä anna pienten vikojen kasvaa suuriksi, vaan ota yhteyttä meihin!

Kysäise lisää ›

Olipa kyseessä koko taloyhtiön parvekelasien huolto tai omakotitalon terassilasien korjaus, me voimme varmasti auttaa!

Ota yhteyttä ›

Soita