Korjaus ja huolto parvekelaseille Tampereella, Pirkanmaalla ja koko Etelä-Suomessa

Teemme parvekelasien huolto- ja korjaustyöt Etelä-Suomen ja Pirkanmaan alueella. Voit luottaa ammattitaitoomme - meillä on yli 20 vuoden kokemus parvekelasialalta. Huollettuja parvekelasituksia olemme tehneet yli 15000. Palvelemme sekä yksityisasiakkaita että yrityksiä. Tarjoamme kaikille asiakkaillemme luotettavaa ja asiantuntevaa huolto- ja korjauspalveluita edullisesti, olipa kyseessä huolto parvekelaseille omassa kodissa tai koko taloyhtiön parvekelasien huolto. Huollamme kaikki terassi- ja parvekelasituksien merkit ja mallit.

Yhteystiedot

Huolto parvekelaseille on suositeltavaa tehdä ensimmäisen kerran noin viiden vuoden kuluttua niiden asentamisesta. Kun huolto parvekelaseille tehdään säännöllisesti, on niiden käyttö miellyttävää ja lasitukset säilyvät turvallisena. Itse voi huoltaa parvekelaseja pesemällä niitä sekä puhdistamalla kiskot säännöllisesti, noin pari kertaa vuodessa. Ennakoiva huolto ja parvekelasien ja kiskojen kunnon tarkistus on hyvä tehdä säännöllisesti ammattilaisen toimesta. Parvekelasien kiskojen kiinnitys voi löystyä ajan mittaan ja myös liikkua, joka saattaa aiheuttaa lasien irtoamisen kiskoilta. Kiskojen ja lasien huolto ja korjaus on hyvä tehdä viimeistään siinä vaiheessa, kun niiden toiminnassa ilmenee ongelmia, esimerkiksi lasien avaamisen tai sulkemisen suhteen. Kannattaa ottaa selville, kenelle parvekelasituksien kunnossapito kuuluu, vastuu saattaa olla taloyhtiöllä. Koko taloyhtiön parvekelasien huolto tai kuntotarkastus on yleensä kannattavaa tilata samaan aikaan. Huolto parveke- ja terassilasituksille on mahdollista tehdä ympäri vuoden.

 

Pienenä yrityksenä meille on mahdollista tarjota joustavaa palvelua työskentelyaikojen suhteen sekä edulliset hinnat. Takuuajan umpeuduttua, suosittelemme tekemään hintavertailua huoltopalveluiden suhteen! Meillä on myös hyvät kontaktit lasien valmistajiin, joka mahdollistaa uusien lasien tilaamisen kohtuullisilla kustannuksilla ja nopealla aikataululla. Ota yhteyttä ja keskustellaan, minkälaiset korjaus- tai huoltopalvelut ovat tarpeen! Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella ja pyytää meiltä tarjouksen.